image
Over ons

U de focus op uw business, wij op uw IT

Wij zijn als CodeButler de perfecte sidekick voor uw bedrijf! Net als een butler, staat CodeButler altijd paraat om uw technische zorgen weg te nemen of u meer ruimte te verschaffen in uw IT-project of uw IT-afdeling. CodeButler is de held achter de schermen, die uw digitale problemen snel, flexibel en elegant oplost. Of het nu gaat om tijdelijke/flexibele ondersteuning bij softwareontwikkeling, het volledig uitvoeren van een project of het inhuren van extra developmentpower, CodeButler is altijd op de hoogte van de nieuwste technologieën en weet precies hoe uw bedrijf het beste geholpen is. Kortom, CodeButler is uw digitale superheld, altijd klaar om u te helpen!

CodeButler heeft kantoren in Utrecht en Varna (Bulgarije) en is een joint venture van InfinitCare en James Outsourcing.

ONZE KERNWAARDEN

U de focus op de business, wij op de IT

Bij onze aanpak gaan we altijd uit van onze kernwaarden!
Informatiebeveiliging

Ontwikkelen op basis van Security en Privacy by design.

We lopen net iets harder

We doen net even een stapje meer om er zeker van te zijn dat u tevreden bent.

We doen wat we beloven

We komen altijd onze afspraken met u na en daarom leggen we deze ook eenduidig vast.

Klantbelang staat voorop

Bij onze inzet staat uw belang altijd voorop en daarom willen wij uw business goed begrijpen.

ONZE PROFESSIONALS

Verschillende niveaus

Binnen CodeButler hebben we professionals met verschillende ervaringsniveaus beschikbaar. Afhankelijk van de wensen en eisen van u als klant bepalen we welk niveau het beste geschikt is. Wij werken alleen met universitair gediplomeerde ontwikkelaars die minimaal drie jaar ervaring hebben op Nederlandse projecten. Hierdoor hebben ze niet alleen affiniteit met de zorgbranche, de gezondheidszorg of de (semi)overheid, ze begrijpen goed hoe de business ruling in Nederland werkt en wat een Nederlandse klant van hen verwacht.

Qua management (project en bedrijfsmatig) wordt er gewerkt met Nederlandse projectleiders en projectmanagers. Uw aanspreekpunt is dus altijd in het Nederlands!!

HOE KUNNEN WE U VERDER HELPEN

Wij bieden ondersteunde diensten aan bij de implementatie en het gebruik van onze software.

IT Helpdesk and Support
IT Helpdesk and Support
Onze helpdesk gelokaliseerd in Nederland en is 24/7 open. Het is zeer belangrijk dat u altijd ondersteuning krijgt op het moment dat er met onze software wordt gewerkt. Dit geldt dus ook voor weekenden en feestdagen.
View case study
Implementatie en training
Implementatie en training
Wij kunnen het volledige implementatie traject voor uw organisatie verzorgen. Van introductie, projectopzet, begeleiding, maatwerk etc. Daarnaast verzorgen wij trainingen voor medewerkers en eventueel uw klanten.
View case study
Conversie & Datamigratie
Conversie & Datamigratie
Wilt u uw oude data gebruiken in Timelink ® , aan de hand van een inventarisatie en overleg met de leverancier wordt bepaald welke mogelijkheden er zijn voor conversie en of het zinvol is om een geautomatiseerde conversie uit te voeren.
View case study