U de focus op uw business, wij op uw IT

Volledige uitvoeren IT-projecten

Snel en efficiënt IT-projecten uitvoeren door ze (volledig) uit te besteden aan onze teams. Onze ervaren en getalenteerde IT-ontwikkelaars staan klaar om uw projecten tot een succesvol einde te brengen. Vanuit CodeButler verzorgen we normaliter ook het projectmanagement. U kunt dit natuurlijk ook zelf uitvoeren.

Sneller, efficiënter en tegen lagere kosten IT-projecten realiseren en uw business ondersteunen door deze uit te besteden aan onze teams. Onze ervaren en getalenteerde IT-professionals staan klaar om uw projecten tot een succesvol einde te brengen.

In principe voert CodeButler het gehele project voor u uit. Voor de aansturing heeft CodeButler verschillende Nederlandse projectmanagers in dienst. Het is echter ook altijd mogelijk dat u zelf het projectmanagement regelt.

De projecten ontwikkelen we op basis van de SCRUM methodiek. We kiezen ervoor om in sprints van drie weken te opereren. Via ons helpdesksysteem Slack worden alle uit te voeren activiteiten bijgehouden en ook voor u inzichtelijk gemaakt.

Om ervoor te zorgen dat de opgeleverde applicatie ook voldoet wordt bij de start van het project gelijk een testplan opgezet. Voor het opstellen en het uitvoeren van de testen maakt CodeButler gebruik van de kennis en kunde van TestButler professionals. Naast handmatige testen werken zij ook met geautomatiseerde testtools.

Door het goed opstellen van testplannen en testen zorgen we ervoor dat gedurende de gehele levenscyclus van de applicatie deze zo betrouwbaar mogelijk werkt.