Flexibel inzetbare IT-professionals

Development power - project teams

Ontdek de voordelen van IT-detachering met onze expertise. Wij leveren hoogwaardige en betrouwbare IT-professionals die precies aansluiten bij uw specifieke behoeften en eisen. Onze IT-detacheerders hebben een brede ervaring en zijn op de hoogte van de nieuwste technologieën en trends. Dankzij onze nauwe samenwerking met u kunnen wij een flexibele en op maat gemaakte oplossing bieden die aansluit bij uw bedrijfsdoelstellingen. Laat u verrassen door de kwaliteit en efficiency van onze IT-detachering en versterk uw bedrijf vandaag nog.

De aansturing van de professionals vindt plaats door uw eigen organisatie.

U kunt op verschillende manieren professionals bij CodeButler inhuren. Het is mogelijk om één of meerdere professionals in te huren op locatie of bij CodeButler voor een bepaalde periode.

Sinds kort is ook mogelijk om bij CodeButler een aantal “bureau’s” af te nemen. In die situatie krijgt u voor een langere periode dezelfde professionals tot uw beschikking. We hebben deze constructie ingericht voor organisaties die regelmatig extra capaciteit nodig hebben. De voordelen hiervan zijn kennisborging, continu beschikbare capaciteit, makkelijk op en af schalen en dat tegen een mooi tarief.