CodeButler uw digitale superheld, altijd klaar om te helpen!

Onze diensten

Wij zijn als CodeButler de perfecte sidekick voor uw bedrijf! Net als een butler, staat CodeButler altijd paraat om uw technische zorgen weg te nemen. Het is de held achter de schermen, die uw digitale problemen snel en elegant oplost. Of het nu gaat om het schrijven van software of het beheren van uw applicaties, CodeButler is altijd op de hoogte van de nieuwste technologieën en weet precies hoe uw bedrijf het beste geholpen is. Kortom, CodeButler is uw digitale superheld, altijd klaar om u te helpen!
Volledig uitvoeren IT-projecten

Snel en efficiënt IT-projecten uitvoeren door ze (volledig) uit te besteden aan onze teams. Onze ervaren en getalenteerde IT-ontwikkelaars staan klaar om uw projecten tot een succesvol einde te brengen.  … Lees meer

Contact
Development power - project teams

Ontdek de voordelen van IT-detachering met onze expertise. Wij leveren hoogwaardige en betrouwbare IT-professionals die precies aansluiten bij uw specifieke behoeften en eisen.
… Lees meer

Contact
Beheer applicaties en platformen

Naast het ontwikkelen van applicaties is het ook mogelijk dat we deze voor u beheren. Dit geldt vooral voor de door ons zelf gerealiseerde applicaties.
… Lees meer

 

Contact
Vastgelopen IT-project

Het komt heel veel voor dat bedrijven een IT-project initiëren en vastlopen in de uitwerking of niet het gewenste resultaat behalen of veel te veel geld betalen.
… Lees meer

 

Contact
Wat nog meer

Wat is er nog meer belangrijk om te weten

Privacy
Bij het realiseren van software hanteren onze ontwikkelaars altijd de uitgangspunten van 'privacy by design' en 'security by design'. Binnen de opleiding en trainingen wordt hier veel aandacht aan gegeven.
Privacybeleid
Nederlandse servers
Wanneer CodeButler uw applicaties ook gaat beheren, dan doen we dat op servers binnen de Europese Economische Zone. Hiermee voldoen we aan de binnen de ISO27001 en NEN7510 gestelde eisen.
Privacybeleid
Helpdesk & support
Onze Nederlandse helpdesk is op doordeweekse dagen van acht tot zes bemand. Daarnaast is het altijd mogelijk om via ons ticketsysteem 24/7 meldingen in te voeren, waar uiterlijk de volgende werkdag een reactie op komt.
Aanmaken melding

LET'S START : EASY DOES IT

Wil je meer weten, klik op de knop hiernaast

Probeer Timelink vandaag nog!!